FILMSKA POLICIJSKA AKCIJA U BEOGRADU: Pali vračarski lopovi sa nakitom, novcem i lažnim dokumentima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 18:46

FILMSKA POLICIJSKA AKCIJA U BEOGRADU: Pali vračarski lopovi sa nakitom, novcem i lažnim dokumentima (VIDEO)

Fantastična reakcija pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su muškarce (52 i 59) neposredno nakon što su, kako se sumnja, provalili u jedan stan na Vračaru i ukrali veću količinu nakita i novac.

Policija je prilikom hapšenja kod osumnjičenih pronašla ukradeni novac i nakit.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << delo teška krađa, njima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kod jednog od njih su prilikom hapšenja pronađena falsifikovana dokumenta, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

Izvor: Srbija Danas/Novosti/Milica Škorić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.