FILMSKA OTMICA U BEOGRADU! Banda utamničila žrtve u iznajmljenoj kući, od porodica TRAŽILI OTKUP

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 15:41

FILMSKA OTMICA U BEOGRADU! Banda utamničila žrtve u iznajmljenoj kući, od porodica TRAŽILI OTKUP

Banda otmičara zatočila žrtve u kući, ruke im vezali lisicama, noge plastičnim uzicama.

Međunarodna banda otmičara razotkrivena je i pohapšena na teritoriji prestonice spektakularnoj akciji MUP-a i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, saznaje Kurir.

Naime u otmici, koja prema rečima sagovornika podseća na one iz američkih akcionih filmova, banda ucenjivača iz Iraka, Jordana i Srijie otela je 10. februara u Mladenovcu dvojicu sirijskih državljana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i utamničila ih uiznajmljenoj kući u Mladenovcu.

Otmičari su od porodica otetih muškara tražili otkup od 200.000 i 100.000 evra, upućujući im pretnje smrću putem video poziva mobilnim telefonom, sve vreme im držeći pištolje uperene u glavu.

- Do dolaska policije oteti ljudi su u kući bili držani u odvojenim sobama, ruku vezanih lisicama, a nogu plastičnim uzicama, dok su ih otmičari tukli drvenim palicama uz pretnje smrću ukoliko im se do 13. februara ne dostavi traženi otkup za njihovo oslobađanje - otkriva izvor Kurira.

Osumnjičeni otmičari su uhapšeni u iznajmljenoj kući u kojoj su mučili otete ljude, a nakon saslušanja u tužilaštvu, sud im je odredio pritvor.

Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZBIJENA BANDA OTMIČARA Iračani, Jordanci i Sirijci oteli dvojicu muškarca u Beogradu i ZAROBILI IH: Pretili im pištoljima i tražili od porodica 200.000 evra!

Izvor: Blic, 23.Feb.2024

Međunarodna banda otmičara uhapšena je na teritoriji prestonice u spektakularnoj akciji MUP-a i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, potvrđeno je nezvanično za "Blic".

Nastavak na Blic...

Filmsko hapšenje u Beogradu, pala banda otmičara: Od porodica otetih tražili 300.000 evra

Izvor: Luftika.rs, 23.Feb.2024

Međunarodna banda otmičara razotkrivena je i pohapšena na teritoriji prestoniceu spektakularnoj akciji MUP-a i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, ekskluzivno saznaje Kurir.. Naime u otmici, koja prema rečima našeg sagovornika podseća na one iz američkih akcionih filmova, banda ucenjivača...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.