FILMSKA OTMICA NA NOVOM BEOGRADU: Pretio da će da zapali radnika, a ovo je razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 14:50

FILMSKA OTMICA NA NOVOM BEOGRADU: Pretio da će da zapali radnika, a ovo je razlog

Policija i dalje traga za otmičarem koji je pre četiri dana napao i oteo mladića.

Policija traga za muškarcem, koji je pre četiri dana, u kineskoj radnji na Novom Beogradu napao i oteo mladića, pa je od njegovog oca tražio 33.000 evra. Nesrećni čovek na račun otmičara odmah je uplatio 15.000 evra.

Međutim, otac mladića je počeo da dobija pretnje da će mu zapaliti lokal, ako ne uplati još 20.000 evra. O svemu je obaveštena policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je raspisala potragu.

Kako mediji saznaju, 20. maja ove godine nepoznati mladić ušao je u kinesku radnju na Novom Beogradu i zatražio od momka da mu pokaže neku robu koja se nalazi na spratu. U jednom trnutku elektrošokerom je onesposobio mladića i odvukao ga u drugu prostoriju. Zavezao ga i naredio da pozove oca.

- Otmičar je rekao da će mu zapaliti i radnju i sina, ako u roku od nekoliko minuta na račun ne uplati novac. Međutim, otac otetog mladića je nastavio da dobija pretnje i da mu potražuju ostatak novca. Istraga u ovom slučaju je u toku - kaže izvor blizak istrazi.

Policija je raspisala potragu za otmičarem koji je kineski državljanin. On je nakon bekstva odneo resiver.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.