FILMSKA KRIMI-PRIČA U SENTI: Žena osumnjičena da je platila 1.600 € da joj ubiju muža, a onda je usledio VELEOBRT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILMSKA KRIMI-PRIČA U SENTI: Žena osumnjičena da je platila 1.600 € da joj ubiju muža, a onda je usledio VELEOBRT!

T. B. (48) terala sezonskog radnika koji je bio zaposlen u njenoj kući da inscenira pljačku, izvrši premetačinu i likvidira njenog supruga Z. B. (49), lokalnog biznismena.

T. B. (48) iz Sente uhapšena je u četvrtak zbog sumnje da je od sugrađanima Z. K. (33) tražila da ubije njenog muža Z. B. (49), poznatog lokalnog biznismena, a za obavljen zadatak obećala mu je nadoknadu od 1.600 evra.

Ona se tereti da je izvršila krivično delo podstrekivanja teškog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubistva, za šta je zaprećena višegodišnja zatvorska kazna.

- Istraga je pokazala da je T.B. u više navrata, od maja pa do danas, tražila od Z. K. iz Sente da ubije njenog supruga Z.B. Za tu "uslugu" obećala mu je 1.600 evra. Koliko je u svojoj podmukloj nameri daleko odmakla, najbolje pokazuje i to što je smislila plan likvidacije. Terala je plaćenika da provali u njihovu kuću, ubije Z.B, a nju pretuče, kao i da potom izvrši premetačinu u stanu kako bi izgledalo da je u pitanju bila pljačka - kazao je izvor.

Dodaje i da je nesuđeni "plaćeni ubica" u domu supružnika obavljao pomoćne sezonske kućne poslove. T. B. mu je deo obećanog novca u iznosu od hiljada evra ranije dala, a uhapšena je prilikom primopredaje 80 evra.

- On je odugovlačio sa ugovorenim poslom, a T. B. ga je pritiskala da to što pre učini. Na kraju je Z. K. odlučio da sve ispriča policiji, pa su inspektori u dobro organizovanoj akciji, prilikom primopredaje dela novca, uhapsili T.B. - kaže izvor.

Nakon saslušanja u subotičkom Višem javnom tužilaštvu, osumnjičenoj T. B. određen je pritvor do 30 dana.

- Pritvor joj je određen zbog sumnje da bi mogla da utiče na svedoke, ali i zbog uznemiravanja javnosti i bojazni da će dovršiti delo kojim preti. Na saslušanju je sve negirala, tvrdeći da je bila ucenjena - rekao je izvor.

Filmska priča o naručenom ubistvu iznenadila je građane Sente, a mnogi, pa i prve komšije ove dobro situirane porodice, iz medija su saznali za neobičnu vest:

- Zaista ne znam šta se desilo između njih. Ništa nije ukazivalo da imaju neke porodične i bilo kakve druge probleme. Važe za imućnu porodicu. Z.B. u Senti ima auto-perionicu i benzinsku pumpu. Ako je tačno to što se priča, stvarno je neverovatno - kazao je komšija supružnika.

Istog mišljenja je i njegova supruga, koja napominje da je znala da uhapšena punih sedam godina nije govorila s rođenom majkom, koja je nedavno i preminula.

- Šta se među njima dešava, znaju samo oni. Imaju dve ćerke i sina - kazala je komšinica.

KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.