FILMSKA AKCIJA POLICIJE U BEOGRADU! Mladić (22) bio naoružan do zuba, jurili ga sve vreme, auto mu bio kao fabrika oružja, prepun!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 17:59

FILMSKA AKCIJA POLICIJE U BEOGRADU! Mladić (22) bio naoružan do zuba, jurili ga sve vreme, auto mu bio kao fabrika oružja, prepun!

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje

U ekspresnoj akciji policije, noćas je, u okolini Beograda uhapšen mladić (22) u čijem automobilu je nađena torba sa automatskim puškama i municijom.

Nezvanično, njega je patrola pokušala da zaustavi u Barajevu, ali se on oglušio na njihovu naredbu dao gas i pobegao. U pomoć kolegama priskočila je još jedna ekipa policije. Samo nekoliko kilometara dalje je zaustavljen i uhapšen.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Nezvanično, u torbi u gepeku nađeno mu je nekoliko automatskih pušaka i dosta municije.  do 48 sati. Istragu će voditi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

(Srbija Danas/Telegraf.rs/Jelena Paunović/Preneo: V.M.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.