Izvor: Blic, 09.Jun.2017, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILMOVI POD VEDRIM NEBOM Večeras u Studentskom parku počinje sedmi "Filmstrit"

Lepo vreme tradicionalno donosi i početak sedmog po redu “Filmstrita”. Veliko otvaranje bioskopa pod vedrim nebom počeće večeras u 20.30 u Studentskom parku projekcijom legendarnog mjuzikla “Kosa”.

Beograđani će i ovog leta moći da uživaju u parkovima, na ulici i to u 30 filmskih projekcija, kao i u tri pozorišne predstave sve do 11. septembra.

- Već sedam godina trudimo se da očuvamo duh našeg glavnog grada, da leto u njemu učinimo romantičnijim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da zajedno pogledamo filmske dragulje koje više ne možete videti na televiziji, da pokažemo da pozorište ima svoju vernu publiku i van pozorišta. Zato pozovite simpatiju, komšinicu, prijatelja, koleginicu, druga sa treninga na druženje u travi, na ćebetu u parkovima širom prestonice – napisali su organizatori.

Sve što bi trebalo da ponesete je dobro raspoloženje i kokice jer su filmske projekcije, kao i prethodnih godina, potpuno besplatne.

Organizatori su ostali tajanstveni po pitanju reportoara, čije se objavljivanje očekuje uskoro, ali su zato najavili iznenađenje za filmofile na otvaranju ovog bioskopa pod zvezdama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo Filmstreet, još jedno filmsko leto pod zvezdama

Izvor: N1 televizija, 10.Jun.2017, 12:47

Prikazivanjem legendarnog mjuzikla "Kosa" u Studentskom parku u Beogradu u subotu uveče je otvoren sedmi po redu Filmstreet letnji bioskop...Prvoj ovogodišnjoj projekciji besplatanog bioskopa na otvorenom prisustvovalo je oko 2.000 gledalaca svih generacija, od starijih poklonika hipi pokreta do mlađe...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.