FILIP JE DETINJSTVO PROVEO PO LEKARIMA UMESTO NA IGRALIŠTU: Trenutno je opet u bolnici, TREBA MU NAŠA POMOĆ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 14:21

FILIP JE DETINJSTVO PROVEO PO LEKARIMA UMESTO NA IGRALIŠTU: Trenutno je opet u bolnici, TREBA MU NAŠA POMOĆ!

Rođen je kao zdravo dete.

Filipu je dijagnostifikovan Hihg grade maligni vretenastoćelijski tumor, tip monofazni sinovijalni sarkom. Detinjstvo je proveo bez odlazaka kod lekara, bezbrižno i srećno, uvek nasmejan i spreman za igru.

Prvi znaci bolesti ispoljili su se krajem aprila 2019. godine, kada su roditelji primetili izraslinu u levoj pazušnoj jami. Dan nakon toga, iz bolnice je prebačen na lečenje u Tiršovu bolnicu. Nakon dve nedelje ležanja nije ustanovljena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dijagnoza i roditelji na svoj zahtev prelaze na Institut za majku i dete. Odmah je odrađena biopsija i utvrđeno je da Filip boluje od Sinovijalnog sarkoma mekog tkiva. Odmah je započeta primena hemioterapija, ali nakon četiri ciklusa terapija tumor se vrlo malo smanjio. Predlog hirurga bila je amputacija ruke.

Filip je bio na lečenju u inostranstvu, primio je jedan ciklus hemioterapije i čeka se operacija.

Trenutno je u bolnici u Tiršovoj sa svojim roditeljima i dalje se leči. Neophodna su mu sredstva za troškove smeštaja, lekove, putne troškove, kontrole, itd…

Mole se svi humani i ljudi dobre volje da pomognu u prikupljanu novca za Filipov nastavak lečenja i redovne kontrole koje iziskuju značajna sredstva.

Za Filipov život! Budimo humani!

Pomozimo Filipu!

Uplatom na dinarski račun: 330-0400107880656-16 njegova majka Nataša Janković

Uskoro i devizni račun za pomoć Filipu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.