FILIP IDE NA ROBIJU: Upao kolima u migrantski centar u Obrenovcu i sada je STIGLA KAZNA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 23:02

FILIP IDE NA ROBIJU: Upao kolima u migrantski centar u Obrenovcu i sada je STIGLA KAZNA (VIDEO)

Filip Radovanović (20), bosker i navodni pripadnik pokreta ''Levijatan'', osuđen je na osam meseci zatvora jer je u maju kolima upao u migrantski centar u Obrenovcu.

- Tokom postupka saslušan je Radovanović, kao i svedoci. Urađeno je psihijatrijsko veštaćenje okrivljenog, koje je pokazalo da je u trenutku upada bio uračunljiv, odnosno bio je svestan svojih postupaka. Nakon toga Radovanović je zatražio da sklopi sporazum sa tužilaštvom - navedeno je u tužilaštvo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Inače, Radovanović je 6. maja automobilom probio zaštitnu ogradu Prihvatnog centra za migrante, koji su u tom trenutku obezbeđivali pripadnici Vojske Srbije. Filip se sve vreme snimao mobilnim telefonom i to objavio na svom Fejsubuk profilu. Na snimku se vidi kako vozi ''zastavu 101'' i prolazi pored kapije, a zatim s obraća vojnicima:

- ''Ove ljude nećemo da povredimo. Evo, ovde ćemo da upadnemo''

Zatim je dodao gas i kroz kapiju uleteo u krug više kasarne, na iznenađenje nekoliko vojnika iz obezbeđenja. Usledila je jutnjava po prihvatnom centru nakon koj e se Filip predao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.