FIFA lista: Pad Srbije na 31. mesto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA lista: Pad Srbije na 31. mesto

Fudbalska reprezentacija Srbije na prvoj FIFA listi u ovoj godini pala je za dva mesta i sada je 31. na svetu.

Srbiji je bodovni saldo ostao isti - 1.481, ali je nazadovala zbog velikog skoka vicešampiona Azije Japana od čak 23 pozicije na 27, kao i Irana na 22. posle kontinentalnog turnira u UAE.

Tako su sada odmah ispred "orlova" rival u kvalifikacijama za EURO Ukrajina, Slovačka i Tunis, a iza Venecuela, Paragvaj, Republika Irska i Bosna i Hercegovina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
U Top10 nije bilo promena, i dalje vodi Belgija i to sa bodom prednosti u odnosu na prvaka sveta Francusku, a potom redom slede Brazil, Hrvatska, Engleska, Portugalija, Urugvaj, Švajcarska, Španija i Danska.

Naredna FIFA lista biće objavljena 4. aprila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fifina lista: Pad Srbije na 31. mesto

Izvor: RTS, 07.Feb.2019

Fudbalska reprezentacija Srbije na prvoj Fifinoj listi u ovoj godini pala je za dva mesta i sada zauzima 31. poziciju na svetu. . Srbiji je bodovni saldo ostao isti – 1.481, ali je nazadovala zbog velikog skoka vicešampiona...

Nastavak na RTS...

Srbija pala za dve pozicije na Fifa rang-listi

Izvor: Beta, 07.Feb.2019

Fudbalska reprezentacija Srbije pala je za dve pozicije i na danas objavljenoj rang-listi Svetske fudbalske federacije (Fifa) zauzima 31. poziciju.Srbija na 31. mestu ima 1.481 bod, koliko je imala i na listi u decembru.U najboljih deset na svetu nije bilo promena. Selekcija Belgije je i dalje prva na...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.