FATALNI TRENUTAK ZABELEŽEN NA KAMERI Devojka odlazi da okonča vezu s dečkom, ali suočava se s TRAGIČNIM ISHODOM - Telefon otkriva ŠOKANTNU ISTINU (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 23:30

FATALNI TRENUTAK ZABELEŽEN NA KAMERI Devojka odlazi da okonča vezu s dečkom, ali suočava se s TRAGIČNIM ISHODOM - Telefon otkriva ŠOKANTNU ISTINU (FOTO/VIDEO)

Povukao je okidač, a telefon se srušio na pod pre nego što je snimak došao do kraja. 

Mlada Brazilka, Ieli Alves (23) snimila je trenutak svoje smrti, tačnije trenutak kada ju je upucao njen dečko, koji je nakon tragedije policiji rekao da ju je upucao muškarac na motociklu.

Kako prenose tamošnji mediji, Ieli je bila iza kamere kada je njen dečko, Dijego Fonseka (27) uperio pištolj u nju, u centralnom gradu Jatai u subotu.

Na snimku se moglo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čuti kako se Alves smeje i govori Fonseki - Hajde, uradi to. Vau, tako ukusno.

Povukao je okidač, a telefon se srušio na pod pre nego što je snimak došao do kraja.

Fonseka ju je hitno odvezao u Kliničku bolnicu, gde je umrla pre nego što su je lekari zbrinuli.

Nadležni su pozvani u medicinsku ustanovu i intervjuisali Fonseku, koji je tvrdio da su se dve osobe zaustavile do njih na motociklu i da je jedna od njih ispalila dva hica pogodivši Alvesovu, prenele su lokalne novine.

Istražni službenici su primetili da on sam sebi protivreči i odveli su ga u policijsku stanicu, gde su pregledali mobilni telefon Alvesove i otkrili snimak pucnjave.

Fonseka je uhapšen pod optužbom za ubistvo.

Njegovo oružje, pištolj kalibra 380, pronađeno je blizu mesta gde je parkirao automobil ispred bolnice.

Majka nesrećne devojke rekla je brazilskoj novinskoj agenciji "G1" da joj je Fonseka prišao i obećao da će pronaći ubice.

- Preko njega sam saznala da je bila u bolnici. U Domu zdravlja me je zagrlio i rekao - Svekrva, platiće ko joj je ovo uradio - izjavila je njena majka, Olesiana Alves.

Rekla je da su bili zajedno godinu dana i sedam meseci i da je njena ćerka želela da raskine, kao i da je nekoliko sati pre ubistva krenula kod dečka da mu saopšti da želi da raskine jer - veza neće uspeti.

#MUNDO

Joven le dispara a su novia mientras ella se divertía grabándolo

Una joven mujer de 23 años, identificada como Ielly Gabriele Alves, fue asesinada a tiros por su novio de 27 años. El impactante suceso tuvo lugar el pasado sábado alrededor de las 22 horas en la región… pic.twitter.com/hkK5tjA9oW

— CHTV Canal Hondureño de Televisión (@CHTVHN) November 5, 2023

Majka se prisetila da je njena ćerka prošle godine potražila lečenje u bolnici nakon što ju je Fonseka napao, kada je dobila nekoliko povreda na ruci.

U odvojenom incidentu, takođe 2022. godine, Fonseka je pretukao njenu ćerku nakon što ju je zatekao kako razgovara sa bivšim dečkom.

Bilo je nekoliko puta kada su se posvađali i ona je stigla sa modricama. Mislila sam da je loše mešati se, ali bilo je teško. Nije mi mnogo govorila jer je znala da osećam njenu bol - rekla je ona.

Prijatelj mlade devojke je takođe rekao za "G1" da je Alves tražila pauzu u njenoj nasilnoj vezi sa Fonsekom, nakon čega ju je savetovao da ode u policiju i prijavi da joj je pretio ubistvom.

- Ovako se dešava većina femicida. Niko ne veruje da je osoba sposobna dok ne vidi da je mrtva - navodi prijatelj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.