FALIŠ MI DO BOLI, ZAUVEK ZAJEDNO! Danas bi Matej Periš napunio 29 godina, otac Nenad se oglasio EMOTIVNOM porukom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 16:23

"FALIŠ MI DO BOLI, ZAUVEK ZAJEDNO!" Danas bi Matej Periš napunio 29 godina, otac Nenad se oglasio EMOTIVNOM porukom (FOTO)

Nenad se oglasio porukom koja slama srca

Splićanin Matej Periš, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine kada je sa društvom iz Hrvatske došao kako bi zajedno dočekali Novu godinu, a potom kasnije pronađen mrtav 18. maja u Dunavu kod Ade Huje, danas bi napunio 29 godina.

Ovim povodom se na društvenim mrežama oglasio njegov otac Nenad Periš. Nenad se oglasio porukom koja zaista slama srca.

- Pre dve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine na današnji dan bio sam kao i danas, večeras u ovoj dalekoj zemlji, pričali smo. Rekao si mi tada volim te… Danas evo na isti dan koji nisam ni mogao zamisliti da će doći ja tebi da kažem - fališ mi, do boli, do boli... Danas kada bi na tvojoj torti bilo 29 sveća grlim te svom snagom. Zajedno smo kao i tada, zajedno zauvek - napisao je Nenad Periš na Fejsbuku.

Podsećanja radi, Matej Periš došao je u Beograd kako bi sa prijateljima dočekao Novu godinu, međutim, nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. kada je izašao iz kluba "Gotik".

U njegovu potragu se uključio ceo region, a niko nije ni slutio da će njegovo telo biti pronađeno skoro pola godine kasnije, kilometrima daleko od mesta gde ga je poslednji put snimila kamera na video-nadzoru.

Mornari su 18. maja u Dunavu na Adi Huji uočili telo za koje će se nekoliko dana kasnije ispostaviti da je telo Mateja Periša. Matej Periš sahranjen je na istom mestu gde je sahranjen i njegov najbolji prijatelj Ivor Alunić koji je tragično izgubio život na motoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.