Izvor: TV Avala, 07.Jan.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska komisija danas u Pragu o ruskom gasu i Gazi

Dramatično stanje u nekim članicama Evropske unije, pre svega na Balkanu, zbog obustave isporuka ruskog gasa preko Ukrajine, i sukob u Gazi glavne su teme današnjeg zasedanja Evropske komisije u Pragu.

Nastavak na TV Avala...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU traži od Rusije i Ukrajine da hitno obnove dotok gasa

Izvor: Kurir, 06.Jan.2009, 16:37

BRISEL, 6. januara (Tanjug) - Češko predsedništvo Evropske unije i Evropska komisija zatražili su danas od Rusije i Ukrajine da hitno obnove dotok gasa članicama Unije ocenjujući da je trenutna situacija "potpuno neprihvatljiva". "Bez prethodnog upozorenja i u jasnoj suprotnosti s obećanjima...

Nastavak na Kurir...

Evropska komisija na sastanku u Pragu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jan.2009

Dramatično stanje u nekim članicama Evropske unije, i na Balkanu, zbog obustave isporuka ruskog plina preko Ukrajine, i sukob u Gazi glavne su teme današnjeg zasjedanja Evropske komisije u Pragu. U glavni grad Češke stiglo je svih 27 povjerrnika na ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Avala. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Avala. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.