Evropska fudbalska pijaca: Ibrahimović ostaje u Milanu, Radonjić u Torinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2022, 10:16

Evropska fudbalska pijaca: Ibrahimović ostaje u Milanu, Radonjić u Torinu

Iskusni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović i narednih godinu dana biće igrač Milana, preneo je danas Skaj sport.

Ibrahimović će produžiti ugovor sa prvakom Italije do leta 2023. godine, ali će pristati na znatno smanjenje plate. Umesto dosadašnjih sedam miliona evra, plata švedskog centarfora iznosiće između milion i milion i po evra za godinu dana.

Šveđanin je nedavno operisao koleno i neće ga biti na terenu najmanje šest meseci.

Ibrahimović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je u sezoni za nama odigrao 27 utakmica i postigao osam golova.

U karijeri je nastupao za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, PSŽ, Manćester junajted i Los Anđeles Galaksi.

Bajern spremio do 100 miliona evra za Osimena

Fudbalski šampion Nemačke Bajern iz Minhena spreman je da plati do 100 miliona evra za napadača Napolija Viktora Osimena, preneo je Korijere delo sport.

Bavarci se spremaju za odlazak najboljeg strelca ekipe Roberta Levandovskog, koji je na korak od prelaska u Barselonu, a u Nigerijcu vide rešenje na poziciji centralnog napadača.

Osimen je u sezoni za nama postigao 18 golova za Napoli na 32 utakmice, ali je propustio dosta mečeva zbog povrede jagodične kosti.

Nigerijac je u Napulj stigao 2020. godine iz Lila za sumu od 75 miliona evra. Prethodno je nastupao za Volfsburg i Šarlroa.

Za selekciju Nigerije Osimen je odigrao 22 meča i 15 puta se upisao u strelce.

Nemanja Radonjić karijeru nastavlja u Torinu

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić biće novi fudbaler Torina, preneo je italijanski novinar Fabricio Romano, koji je naveo da se krilni fudbaler nalazi na lekarskim pregledima u Italiji.

Radonjić bi u redovima "bikova" trebalo da zameni Hrvata Josipa Brekala, kome je istekla pozajmica iz Volfsburga.

Bivši fudbaler Crvene zvezde postaće tako treći igrač A selekcije Srbije u Torinu, za koji već nastupaju golman Vanja Milinković-Savić i vezista Saša Lukić.

Radonjić je od 2018. član Olimpika iz Marselja, odigrao je 51 utakmicu za francuski tim i postigao sedam golova.

Nišlija je 2021. godine bio na pozajmici u nemačkoj Herti, dok je u minuloj sezoni nastupao za portugalsku Benfiku, takođe na pozajmici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ODISEJA SE NASTAVLJA: Nema penzije za Ibru - bar još godinu dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022

Tata fudbala...Iskusni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović i narednih godinu dana biće igrač Milana, preneo je danas Skaj sport...Ibrahimović će produžiti ugovor sa prvakom Italije do leta 2023. godine, ali će pristati na znatno smanjenje plate. Umesto dosadašnjih sedam miliona evra, plata švedskog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.