Evri u gaćama, kokain u cigaretama...

Izvor: Mondo, 22.Jun.2018, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evri u gaćama, kokain u cigaretama...

Carinici su u saradnji sa policijom zaplenili u četvrtak na graničnom prelazu Gradina 15.000 neprijavljenih evra i manju količinu kokaina.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Na graničnom prelazu Gradina, dvojica nemačkih državljana turskog porekla koja su bila u BMW nemačke registracije rekli su da nemaju ništa da prijave, ali je prilikom detaljnog pregleda u suvozačevoj paklici cigareta pronađena je manja količina kokaina, zbog čega je putnik poveden na lični >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pretres.

Carina navodi da je putnik, na putu od automobila do carinske prostorije u nadi da carinici neće primetiti, izvadio iz donjeg veša svežanj novčanica i pokušao da ih stavi u torbicu koja je već bila pregledana.

Carinicima to međutim nije promaklo, pa su posle ličnog pretresa prebrojali novac i ustanovili da se radi o sumi od 28.650 evra.

Kako je i u vozačevoj torbici pronađeno 3.350 evra, a putnici su naveli da je pronađeni novac zajednički, svakom ponaosob je vraćen iznos od 10.000 evra, a ostatak od 12.000 je privremeno zadržan.

Zaplenjeno devet tona "iPhone" kokaina!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.