Evo-zasto-niko-ne-nosi-bikini-bolje-od-nje

Izvor: medio.rs, 05.Okt.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo-zasto-niko-ne-nosi-bikini-bolje-od-nje

Kejt Apton (22) svojim oblinama brzo je osvojila ceo svet, a činjenica da se ne boji da pokaže svoje atribude u seksi bikiniju u tome joj je i te kako pomogla. Međutim, šta to izdvaja ovu devojku u moru drugih zgodnih manekenki? Jednostavno, ona nije savršena i upravo u tome je tajna njenog uspeha.

Kejt spada među plus sajz modele, a činjenica da ima velike grudi, pa čak i malo salca oko stomaka čini da se žene sa njom lakše povezuju nego sa koščatim manekenkama sa >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Nedelje mode.

Bujne obline ujedno privlače i muškarce, pa je zato Kejt popularna i kod devojaka i kod momaka. Ali, njeni aduti najbolje dolaze do izražaja baš u bikiniju, koji niko ne nosi bolje od nje.

Ona se i proslavila kao model za lupaće kostime, a pravu slavu joj je donela naslovnica za "Sport ilustrejted" na kojoj je pozira u minijaturnim trouglićima. Seksi Kejt jedan je od najvećih zagovornika zdravog ženskog tela, koje ima obline.

Seksi plavuša sa plavim očima i zavodničkim pogledom najviše pažnje skreće upravo bunim dekolteom, ali i neverovatno dugim nogama. Na njenom telu se ne vide kosti, zbog čega je oni koji zagovaraju mršavost među manekenkama nečesto nazivaju "debelom".

Međutim, njena rastuća popularnost svedoči tome da Kejt nije debela, već normalna žena sa oblinama. Seksi Kejt najviše voli da se brćka u minijaturnom bikiniju, i u privatnom životu i ma modnim snimanjima.

Jedna od najseksepilnijih slika je svakako ova u belom bikiniju, sa naslovne strane "Sports ilustrejteda". Muškarci uzbišu za njom, a žene joj zavide.

Lepotica rado šeta i po modnoj pisti u izazovnim kupaćim kostimima, a pored raskošnog dekoltea, ono što čini da na njoj kupaći izgleda bolje nego na bilo kojoj drugoj devojci jeste njen pozitivan stav i širok osmeh.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Niko, ali NIKO ne nosi bolje bikini od čudesne Kejt Apton (FOTO)

Izvor: 24sata, 05.Okt.2014

Kejt Apton (22) svojim oblinama brzo je osvojila ceo svet, a činjenica da se ne boji da pokaže svoje atribude u seksi bikiniju u tome joj je i te kako pomogla. Međutim, šta to izdvaja ovu devojku u moru drugih zgodnih manekenki? Jednostavno, ona nije savršena i upravo u tome je tajna njenog uspeha...Kejt...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.