Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2022, 21:17

Evo zašto jabuka važi za najzdraviju voćku

Jabuka je bogata hranjivim sastojcima, a gotovo svi potrebni nutrijenti prisutni su barem u minimalnim količinama. Često se može naći u dijetama za mršavljanje jer sadrži više od 10 odsto dnevne količine dijetalnih vlakana koju preporučuju nutricionisti. Ali jabuke nam ne pomažu samo u mršavljenju. Ovo su bolesti koje možete spriječiti ako budete jeli jabuke.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Voće koje ubija ćelije raka, smanjuje rizik od dijabetesa i puno je vitamina C

Izvor: B92, 22.Jun.2022, 11:24

Jabuka je bogata hranljivim sastojcima, a gotovo svi potrebni nutrijenti prisutni su barem u minimalnim količinama. Često se može naći u dijetama za mršavljenje, jer sadrži više od 10 posto dnevne količine dijetalnih vlakana koju preporučuju nutricionisti...Jabuke nam ne pomažu samo u mršavljenju....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.