Evo strategije Vlade Srbije za slučaj Trepča

Izvor: B92, 11.Okt.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo strategije Vlade Srbije za "slučaj Trepča"

Beograd -- Predsednik Odbora Skupštine Srbije za KiM Milovan Drecun izjavio je da je Vlada Srbije usvojila "promišljenu i održivu strategiju" povodom "slučaja Trepča".

Kako je rekao, Beograd će na diplomatski način odgovoriti na jednostrane poteze privremenih institucija Kosova pokušaja konfiskacije kombinata Trepča.

On je novinarima u Skupštini rekao da će tom strategijom biti zaustavljene eventualne štetne posledice i da:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Strategija Vlade Srbije za "slučaj Trepča"

Izvor: OkRadio.rs, 11.Okt.2016

Beograd -- Predsednik Odbora Skupštine Srbije za KiM Milovan Drecun izjavio je da je Vlada Srbije usvojila "promišljenu i održivu strategiju" povodom "slučaja Trepča". Kako je rekao, Beograd će na diplomatski način odgovoriti na jednostrane poteze privremenih institucija Kosova o pokušaju konfiskacije...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.