Evo na šta bi ličili, da nemaju para!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2012, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo na šta bi ličili, da nemaju para!

Zahvaljujući umetniku Deniju Evansu saznali smo kako bi (možda) velike svetske zvezde izgledale da su samo "prosečni građani" – da nemaju toliko para i mogućnost da unajme najbolje fitnes trenere, stiliste i šminkere, piše RTS.

Vrlo često su njihov dobar izgled i stil mnogo važniji od glumačkog i pevačkog talenta.

A kako bi to razne svetske face izgledale da nemaju najbolje šminkere, stiliste i lične trenere "koje pare mogu da kupe", zapitao se američki >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << umetnik Deni Evans.

Zahvaljujući njemu u prilici smo da vidimo Rijanu, Madonu, Breda Pita, Dženifer Aniston i mnoge druge kao "prosečne građane".

Njujorčanin ih je "ogolio do koske" – skinuo im je brze dijete, lične kuvare, botoks... Sve što čini da u godinama u kojima su izgledaju mnogo svežije.

"U osnovi, oduvek me je interesovalo skidanje njihovih kul personalitija, da vidim šta bi ostalo od Holivuda kada bi mu uradili 'duboki piling'", našalio se Evans u izjavi za Dejli mejl.

"Tako sam započeo kreiranje serijala 'Planet Hiltron', 2006. godine. U tom trenutku, lice Paris Hilton bilo je svuda. Neizbežno – magazini, televizija, internet, svuda", objašnjava umetnik.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šta bi bilo, kad bi bilo !?

Izvor: CrveniTepih.com, 02.Jul.2012, 03:42

Zahvaljujući umetniku Deniju Evansu saznali smo kako bi (možda) velike svetske zvezde izgledale da su samo „prosečni građani“ – da nemaju toliko para i mogućnost da unajme najbolje fitnes trenere, stiliste i šminkere. Vrlo često su njihov dobar izgled i stil mnogo važniji od glumačkog...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.