Evo kakvo nas vreme očekuje u prvoj nedelji 2016. godine

Izvor: Press, 31.Dec.2015, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kakvo nas vreme očekuje u prvoj nedelji 2016. godine

U Srbiji će ujutro biti umeren mraz, dok će tokom dana biti pretežno sunčano, a u novogodišnjoj noći suvo i hladno vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Foto:Blic.rs
Duvaće slab do umeren vetar. Najniža temperatura biće od minus devet do minus četiri, a najviša od minus dva do dva stepena.
U Beogradu će ujutro biti slab, a u nižim delovima grada umeren mraz, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << će tokom dana biti pretežno sunčano i hladno, uz slab vetar. Najniža temperatura biće od minus šest do minus četiri, a najviša oko dva stepena.
U petak ujutru biće vedro i veoma hladno tokom dana postepeno naoblaćenje prvo u severnim i zapadnim krajevima. U subotu umereno do potpuno oblačno, krajem dana i tokom noći na jugu i zapadu mestimično sa padavinama.
Od nedelje pretežno oblačno, povremeno sa kišom i snegom.
Više padavina, uglavnom sneg, očekuje se u nedelju i ponedeljak u centralnim i južnim krajevima uz formiranje snežnog pokrivača, a u Podunavlju i Pomoravlju povremeno jak jugoistočni vetar.
I u Beogradu će tokom novogodišnje noći biti suvo i hladno.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas mraz, uz slab sneg ponegde

Izvor: Beta, 01.Jan.2016, 09:58

U Srbiji će ujutro biti umerenog mraza, dok će tokom dana biti suvo i hladno vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Ponegde se očekuje provejavanje slabog snega. Duvaće slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura biće od minus 14 do minus pet, a najviša od minus tri do...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.