Evo kakvo nas vreme ocekuje u januaru

Izvor: medio.rs, 05.Jan.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kakvo nas vreme ocekuje u januaru

Početak meseca pratiće mahom suvo vreme, sa mestimično oblačnim periodima. Prvih dana januara temperature će biti u minusu, dok će ostali dani biti "topliji" sa maksimalnom temperaturom od 8 stepeni

Prema vremenskoj prognozi za januar, očekuje nas veoma promenljivo vreme sa periodima sunčanog i suvog vremena, ali i izrazito nisketemperature sa snegom i kišom.

Početak meseca pratiće mahom suvo vreme, sa mestimično oblačnim periodima. Prvih dana januara >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << temperature će biti u minusu, dok će ostali dani biti “topliji” sa maksimalnom temperaturom od 8 stepeni.

Printscreen: accuweather.com

Sredinom januara očekuju nas padavine, sa nekoliko sunčanih i suvih dana.

Dnevne temperature će biti iznad nule, dok se uveče očekuju i temperature do minus 6 stepeni.

Printscreen: accuweather.com

Poslednja nedelja januara biće pretežno oblačna, sa maksimalnom temperaturom od 7 stepeni, dok će najniža temperatura iznositi minus 2 stepena.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.