Evo kakve BARABE rade u policiji lažne države! Albanac UKRAO NOVČANIK tokom racije! SVE SNIMLJENO

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kakve BARABE rade u policiji lažne države! Albanac UKRAO NOVČANIK tokom racije! SVE SNIMLJENO

Albanski policajac uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno sticanje imovine prilikom racije ili izvršenja sudskog naloga.

On je, naime, tokom kontrole kockarnice u Gračanici pronašao novčanik sa 1.800 evra i odlučio da ga zadrži. Njegov postupak su, na njegovu žalost, snimile sigurnosne kamere.

Prethodno je policajac Miloš Živković otvorio ormar i video novčanik. On je to rekao kolegi, Škumbinu Jašariju, koji je međutim uzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novčanik i stavio ga u džep. Jašari je uhapšen u četvrtak zbog tog postupka.

- Kada imate novac u rukama zaboravite ko ste. Kada nemate novac u rukama drugi zaborave ko ste vi. To je život - citirao je Jašari milijardera Bila Gejtsa u objavi na svom Fejsbuk nalogu.

Slučaj se dogodio u neimenovanoj kockarnici u Gračanici tokom kontrole koju su naredile vlasti lažne države Kosova.

Jašari je uhapšen u četvrtak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.