Evo kako ubrizgavaju otrov u lubenice da bi bile slađe!

Izvor: SandzakPress.net, 08.Avg.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako ubrizgavaju otrov u lubenice da bi bile slađe!

Na snimku je prikazano kako se lubenica pumpa raznim hemijskim supstancama. Poslije ovog snimka, više nikada nećemo biti sigurni šta tačno jedemo. Na snimku je prikazano kako se grašak, lubenice i tikvice hemijski prerađuju, napumpavaju i dorađuju. Više nije “urbana legenda” da je povrće veštački napumpano i puno otrova, pošto je ovo čvrst dokaz da se to radi. Pazite se, jer je u toku sezona velike potražnje lubenica, a one su u snimku prikazane kao još jedna “žrtva” dodatnog dorađivanja. POGLEDAJTE SNIMAK LUBENICA KOJE SE DODATNO TRUJE: (Telegraf) Pogledajte vijest na izvornom sajtu: Evo kako ubrizgavaju otrov u lubenice da bi bile slađe!

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

ZGADIĆE VAM SE LUBENICE: Kad vidite zahvaljujući čemu su slatke, nećete ih više jesti

Izvor: NaDlanu.com, 08.Avg.2015

Više nije samo legenda da su voće i povrće "napumpani" raznim hemikalijama, ovaj snimak je dokaz!..Nakon ovog snimka, nikada više nećemo moći da budemo 100% sigurni šta jedemo - da li je naša hrana puna otrova. Lubenice, grašak, tikvice....Uostalom, pogledajte i sami!....Nadlanu / T.D.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.