Evo kako se jedna od najlepših plaža sveta u trenutku pretvori u jednu od NAJSTRAŠNIJIH

Izvor: Blic, 02.Feb.2016, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako se jedna od najlepših plaža sveta u trenutku pretvori u jednu od NAJSTRAŠNIJIH

Neverovatan video snimio je jedan od turista koji je stajao na sigurnoj udaljenosti dok se putnički avion pripremao za sletanje na jednu od "najstrašnijih" pista na svetu.

Na snimku se vidi kako avion leti toliko nisko, tačno iznad glave turista na plaži Maho na karipskom ostrvu Sveti Marten i svi su oduševljeni ovim pomalo zastrašujućim prizorom.

Naime, let Pava Dominikana se priprema da sleti na aerodrom "Princeza Džulijana". Uprkos upozorenjima koja se nalaze >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na plaži, brojni turisti vrište i vesele se dok im avioni doslovno preleću iznad glava, a motori tutnjaju. Snimaju kamerama i telefonima jer svako od njih želi da zabeleži ovaj neverovatan, ali i vrlo opasan trenutak.

Svetski poznati aerodrom

Inače Maho plaža je jedna od najboljih svetskih lokacija gde se ovako blizu može videti preletanje aviona, a hiljade hrabrih turista čekaju upravo tu priliku svakoga dana. Ovaj aerodrom je vrlo prometan, a od plaže Maho odvojen je samo ogradom. Brojni znatiželjni ljudi takođe znaju i da čekaju blizu ograde odlazak aviona sa aerodroma ne mareći da potisna snaga mlaznih motora postaje sve jača i može doslovno da ih "oduva".

VIDEO> POGLEDAJTE OVO PRELETANJE AVIONA

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.