Evo kako da za sekund umirite uplakanu bebu

Izvor: Večernje novosti, 02.Dec.2015, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako da za sekund umirite uplakanu bebu

Pedijatar Robert Hamilton brine o bebama već 30 godina, a za to vreme naučio je kako da umiri bebu koja plače za samo nekoliko sekundi S obzirom na to da dr Hamilton zna kakvu muku roditeljima nekad predstavlja umirivanje bebe, odlučio je da svoju taktiku podeli sa svima. Najpre, uzmite bebu u ruke, tako da joj ruke budu na grudima. Spreda je pridržavajte rukom kod grudi i vrata, a drugom rukom joj pridržavajte guzu, i lagano je ljuljajte. Ova tehnika je poznata kao The Hold (držanje), a lekar kaže da bebe odmah prestaju da plaču. Pogledajte u videu kako pedijatar izvodi svoju tehniku i umiruje uplakane bebe. (Mondo)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pogledajte kako smiriti uplakanu bebu u samo nekoliko sekundi (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Dec.2015

Dr. Robert Hamilton, pedijatar iz Santa Monice, otkrio je način kako smiriti uplakanu bebu u samo nekoliko sekundi...Hamilton je snimio svoju metodu smirivanja i podijelio video na YouTube-u. Tehnika je vrlo jednostavna i učinkovita...Prvi korak je da savijete bebine ruke preko prsa. Jednom rukom držite...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.