Evo-kako-da-dogi-pozu-ucinite-jos-vise-seksi

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2014, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo-kako-da-dogi-pozu-ucinite-jos-vise-seksi

Dogi stajl je odličan sam po sebi, ali evo nekoliko trikova kako da potpuno poludite za ovom pozom.

Kad dosadi klasična dogi poza, postoji jednostavno rešenje, a to je da se podignete na noge, rukama se naslonite na zid ili ih spustite ravno na pod, a odlično će poslužiti i sto.

Nekoliko jastuka ispod stomaka stvoriće savršen ugao za njega, a i vama će biti lakše, posebno ako imate problema s bolom u ovoj pozi, otkriva seksualna terapeutkinja Sedi Alison. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<

Ovde doslovno mislimo da preuzmete stvari u svoje ruke. Stimulacija klitorisa, prstima ili vibratorom, jedan je od najboljih načina da povećate svoje šanse za orgazam u ovom položaju.

Mnoge žene obožavaju stimulaciju bradavica tokom odnosa, a dogi je savršen položaj za to. Zgrabite njegove ruke i stavite ih na grudi. Dodatni je plus što mu svojim rukama možete pokazati šta tačno želite.

U ovoj pozi, mnoge se pripadnice lepšeg pola osećaju slobodnije, jer muškarac ne može da vidi njihovo lice. Pa tako sve one sramežljivije devojke mogu slobodno biti glasnije ili prostije, tj. raditi sve one stvari koje se ustručavaju u položajima licem u lice.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.