Evo-kako-cete-znati-da-ste-pronasli-svog-princa

Izvor: medio.rs, 04.Dec.2014, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo-kako-cete-znati-da-ste-pronasli-svog-princa

Mozak i srece često umeju da se posvađaju kad je ljubav u pitanju, a u takvoj situaciji teško je razlučiti šta je dobro za nas. Zato, ne bi bilo loše imati neke glavne smernice pri izboru partnera

Pre nego što se pojavi vaš princ moraćete da poljubite mnogo žaba. Ali, kako ćete znati da ste pronašli svog princa? Donosimo nekoliko sigurnih znakova, a pritom ne mislimo na činjenice poput one da vas je upoznao s najvažnijim ljudima u svom životu.

Spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ste na kompromis

Ne zato što ste prisiljeni na to i zato što želite da izbegnete sukob s njim, nego zato što to zaista želite. Tanka je linija koja razdvaja ta dva. Jedno vodi u život prikrivenog negodovanja, drugo vodi do emocionalnog ispunjenja. S pravim partnerom, uvek ćete izabrati ovo drugo.

Bez drame

Nijedan odnos nije savršen, čak i vrlo dobro usklađeni parovi, s vremena na vreme imaju trzavice i nesporazume. Ali, ako ih vas dvoje brzo rešite, bez povišenog tona i ružnih reči, to je znak da ste na pravom putu. Naglasak je na rešavanju, a ne samo stavljanju problema pod tepih.

Ja, ja i ja

Kad kalkulišete koje su vam opcije, prednost više nema “ja”, nego “mi”. Šta je dobro za vas, kako će se nešto odraziti na vašu budućnost i slično, jeste ono o čemu treba da razmišljate kada su u pitanju važne odluke.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.