Evo kada se smiruje košava

Izvor: Mondo, 04.Nov.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kada se smiruje košava

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, a samo će u Timočkoj Krajini preovlađivati oblačno i svežije, ponegde sa slabom sipecom kišom.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Duvaće slab, u košavskom podrucju umeren i jak, jugoistočni vetar, na jugu Banata i donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine, saopštio je RHMZ.

Jutarnja temperatura biće od 7 do 15, na jugu Banata do 18, najviša dnevna od 19 do 22, u Timočkoj Krajini oko 16 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
U Beogradu će biti pretežno suncano, toplo i vetrovito.  Jutarnja temperatura biće oko 14, najviša dnevna oko 21 stepen.

Prema izgledima vremena do 11. novembra, u većem delu biće pretežno sunčano i toplo.

Temperature znatno iznad proseka!

Do četvrtka u košavskom podrucju vetrovito sa jakim, na jugu Banata povremeno olujnim jugoistočnim vetrom, a u Timočkoj Krajini pretežno oblačno i svežije, povremeno sa slabom sipećom kisom.

U četvrtak i petak sa jugozapada se očekuje prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom uglavnom u centralnim i južnim krajevima. Maksimalna temperatura u većini mesta biće od 18 do 20 stepeni, krajem perioda u manjem padu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.