Evo gde se nalazi ta famozna G-tačka

Izvor: Telegraf.rs, 03.Okt.2016, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo gde se nalazi ta famozna G-tačka

Poklapanje u seksu, jedan je od važnijih elemenata za uspeh jedne veze. A za uspeh seksa najvažnije je ono što je njegov vrhunac, orgazam. Međutim najveći problem većine muškaraca predstavlja mistična G tačka.

Otkako je uveden termin , još 80- ih godina, od strane autora i seksologa Beverli Viple, G tačka bila je predmet mnogih istraživanja, i teorija, kao i koren frustracija mnogih.

Njeno originalno istraživanje, vršilo se nad ženama koje su mislile da su tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << orgazma mokrile.

Kako bi došli do nekih rezultata, istraživači iz njenog tima, ubacivali su prste u vagine pacijentkinja kako bi osetili sva osetljiva područja.

Žene su na to reagovale sa mnogo smeha.

Foto-ilustracija: Profimedia

Radeći u kombinaciji sa ostalim delovima vagine, kao što je uretra, klitoris deli neke od krvi i nerve i na taj način snadbeva uretru i vaginu.

Tokom pokreta u seksu, svi ovi delovi međusobno "uzbuđuju" jedni druge.

Dakle područje žene pomoću kojeg one najbolje postižu orgazam sada se zove Klitoral, Vaginalni kompeks, ili CUV kompleks.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ali ova područja možete zvati kako god želite, dok ih definitivno ne nazovu G tačkom.

Pogledajte i šta Srpkinje najviše kupuju u seksi šopovima.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.