Evo do kada će biti ovako toplo

Izvor: Mondo, 03.Nov.2018, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo do kada će biti ovako toplo

Temperature iznad proseka i dalje u našoj zemlji.

U Srbiji će sutra biti pretezno sunčano i toplo, a samo će u Timočkoj Krajini preovlađivati oblačno i svežije, ponegde sa slabom sipećom kišom (rosuljom).

Duvaće slab, u košavskom području umeren i jak, jugoistočni vetar, na jugu Banata i donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine, saopštio je RHMZ.

Jutarnja temperatura biće od 7 do 15, na jugu Banata do 18, najviša dnevna od 19 do >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 22, u Timočkoj Krajini oko 16 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano, toplo i vetrovito.

Jutarnja temperatura biće oko 14, najviša dnevna oko 21 stepen.

Prema izgledima vremena do 11. novembra, u većem delu biće pretežno sunčano i toplo. Do četvrtka u košavskom području vetrovito sa jakim, na jugu Banata povremeno olujnim jugoistočnim vetrom a u Timočkoj Krajini pretezno oblačno i svežije, povremeno sa slabom sipećom kišom.

U četvrtak i petak sa jugozapada se očekuje prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom uglavnom u centralnim i južnim krajevima. Maksimalna temperatura u većini mesta biće od 18 do 20 stepeni, krajem perioda u manjem padu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.