Evakuisani putnici kod Požarevca

Izvor: B92, 30.Jan.2014, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisani putnici kod Požarevca

Požarevac -- Vatrogasno-spasilačka jedinica evakuisala 19 osoba, među kojima je bilo i dece, koje su bile zarobljene u zavejanim automobilima na putu Požarevac-Kličevac.

U spasavanje su se uključili i zaposleni u Termoelektrani Kostolac sa svojom teškom mehanizacijom.

Putnici su smešteni u kontejnersko naselje "Drmno".

Požarevački krizni štab upozorava vozače da se bez preke potrebe ne kreće na put lokalnim saobraćajnicama.

Glavni putni pravci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u požarevačkom kraju su prohodni i sve ekipe požarevačkog preduzeća za puteve su na terenu.

Ovu deonicu od šest, sedam kilometara između površinskog kopa Drmno i sela Kličevac, svake zime kada duva košava, predstavljaju veliki problem.

Apel vozačima da pripreme vozila

Saobraćajna policija apelovala je na vozače da adekvatno pripreme vozila za otežane uslove saobraćaja zbog snežnih padavina, jakog vetra i ledene kiše, i da maksimalno povećaju budnost prilikom vožnje.

MUP apeluje na vozače i da u otežanim uslovima saobraćaja, bez preke potrebe ne kreću na put.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.