Evakuisana škola u Lilu zbog dojave o bombi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2021, 11:00

Evakuisana škola u Lilu zbog dojave o bombi

Škola u francuskom gradu Lilu na severu zemlje evakuisana je danas nakon dojave o bombi, saopštila je lokalna policija, potvrdivši prethodne medijske informacije

Policijska uprava za region Ot de Frans je saopštila da je na terenu oko škole u toku policijska operacija, te da je prostor ograđen sigurnosnom trakom, prenosi agencija Rojters.

Francuski mediji prenose da je jutros oko 8.00 časova dobijen poziv o navodno postavljenoj bombi.

Prethodno su francuska televizija BFM i list "La vua du Nor" izvestili da su na licu mesta tim za deaktiviranje bombe i psi tragači.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Evakuisana škola u Lilu zbog dojave o bombi

Izvor: Blic, 17.Maj.2021

Škola u francuskom gradu Lilu na severu zemlje evakuisana je danas nakon dojave o bombi, saopštila je lokalna policija, potvrdivši prethodne medijske informacije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.