Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2016, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisan tržni centar u Bremenu

BREMEN- Šoping mol u njemačkom gradu Bremenu je evakuisan kako bi policija uhvatila 19-godišnjeg mladića iz Alžira, javlja list "Bild" pozivajući se na policijske izvore.

Mladić je pobjegao iz psihijatrijske ustanove, a policija je sumnjala da je povezan sa islamskim ekstremistima, piše Bild.

Citirajući izvore iz policije, list je naveo da se muškarac sumnjivo ponašao u tržnom centru.

Vlasti su akciju navodno opisale kao antiterorističku.

Portparol policije je potvrdio da je akcija sprovedena, ali nije dao više detalja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

EVAKUACIJA ŠOPING CENTRA Policija u Bremenu juri mladića povezanog sa islamistima

Izvor: Blic, 27.Jul.2016

Nemačke vlasti i dalje tragaju za mladim Alžircem (19) zbog kojeg je u sredu uveče evakuisan tržni centar u nemačkom gradu Bremenu, iako je saopšteno da nemaju dokaza da je on planirao neku nasilnu akciju ili da je povezan sa islamistima...#Germany police on scene in #Bremen searching for missing...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.