Evakuisan hotel u Opatiji: Pronađen sumnjiv predmet

Izvor: B92, 17.Apr.2023, 17:57

Evakuisan hotel u Opatiji: Pronađen sumnjiv predmet

Zagreb -- Hotel "Ambasador" u Opatiji u Hrvatskoj bio je danas evakuisan, nakon što je u njemu pronađen sumnjiv predmet.

Policija je objavila da je dojavu o pronalasku sumnjivog predmeta dobila oko 11.35 časova, a nakon izlaska na lice mesta sprovela je delamičnu evakuaciju radnika i gostiju hotela, prenosi Index.hr.

Tokom pregleda policijski službenici su pronađeno sredstvo na siguran način izdvojili i neutralizovali, navodi portal. Kriminalističko istraživanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se nastavlja.

Hotel je ponovo otvoren u 16.25 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PANIKA U OPATIJI Sumnjiv predmet pronađen u hotelu, gosti i radnici EVAKUISANI

Izvor: Blic, 17.Apr.2023

Hotel "Ambasador" u Opatiji u Hrvatskoj bio je danas evakuisan, nakon što je u njemu pronađen sumnjiv predmet. Policija je objavila da je dojavu o pronalasku sumnjivog predmeta dobila oko 11.35 časova, a nakon izlaska na lice mesta sprovela je delimičnu evakuaciju radnika i gostiju hotela, prenosi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.