Evakuisan Delta siti zbog dojave o bombi

Izvor: Prva.rs, 12.Dec.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisan "Delta siti" zbog dojave o bombi

Kontradiverzione ekipe MUP sprat po sprat pregledaju prostorije tog velikog i popularnog tržnog centra u Novom Beogradu.Kako saznaje Tanjug na licu mesta, provera prostorija celokupnog tržnog centra trajaće nekoliko časova, a sve prodavnice u sklopu samog tržnog centra su zatvorene i ispred njih se nalaze pripadnici MUP-a.
Iz predostrožnosti je objekat evakuisan, a policija intenzivno radi na pronalasku osoba koje su uputile anonimnu pretnju.
Na licu mesta nalazi se desetak policijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << kola, kao i kola Hitne pomoći.
Nekoliko destina zaposlenih u Delta sitiju trenutno se nalazi ispred zgrade tržnog centra, a građani koji su bili u tržnom centru su evakuisani na bezbednu udaljenost.
Glumac Bojan Perić, koji se zatekao u "Delta sitiju", rekao je za B92.net da je policija vrlo ozbiljno prišla posetiocima i zamolila ih da napuste tržni centar.
Prema njegovim rečima, ljudi nisu paničili, ali dodaje da je problem i stvar kojom bi trebalo da se pozabave nadležni u tržnom centru, izlaz sa parkinga, budući da se tu stvorila velika gužva jer postoji samo jedna traka za vozila koja napuštaju tržni centar.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.