Eva Mendez: Mama mi uvek govori da sam previše mršava

Izvor: Blic, 05.Sep.2013, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Mendez: Mama mi uvek govori da sam previše mršava

Zanosna glumica Eva Mendez kazala je u jednom intervjuu da će uraditi šta god je potrebno da njen lik bude uverljiviji.

"Za ulogu u filmu "For the place beyond the Pines", sam dosta vežbala, kako bi moj lik bio što uverljiviji. Moja mama nikako nije mogla da shvati to, pa me je stalno kritikovala kako sam previše mršava".

Glumica je kazala i kako voli zdravo da se hrani, ali da je veoma slaba na čokoladne kolače, koje obožava.

Eva Mendez je počela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i sa radom na svojoj modnoj kolekciji, za koju je u početku bila nesigurna, ali je sada veoma popularna u Americi.

"Moji klijente ne zanima da li je odeću koju dizajniram nosio neko poznat, pa je to olakšavajuća okolnost, i radi toga mogu da radim bez opterećenja", kazala je glumica.

Eva se zabavlja sa glumcem Rajanom Goslingom već duže vreme, ali odbija da govori o njihovoj vezi.

"Možete njega da pitate, ja jednostavno ne želim da odgovaram na privatna pitanja iz života", zaključila je glumica.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Eva Mendez: Mama mi uvek govori da sam previše mršava

Izvor: Kurir, 05.Sep.2013

Za ulogu u filmu "For the place beyond the Pines", sam dosta vežbala, kako bi moj lik bio što uverljiviji. Moja mama nikako nije mogla da shvati to, pa me je stalno kritikovala kako sam previše mršava, rekla je glumica..Zanosna glumica Eva Mendez rekla je u jednom intervjuu da će uraditi šta god...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.