Вебинар: „Eurodesk“ – прилике за мобилност младих у Европи

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Okt.2023, 08:33

Вебинар: „Eurodesk“ – прилике за мобилност младих у Европи

Вебинар је намењен свим младим особама до 30 година, као и особама које раде са младима (омладинским радницима), које желе да се информишу о приликама за мобилност младих у Европи, као и о самој Eurodesk мрежи која те прилике промовише. Фото: Pixabay/StockSnap Учесници вебинара моћи ће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да се упознају са Eurodesk сајтом, Eurodesk базом могућности за мобилност, која пружа информације и могућност претраге прилика за школовање, волонтирање, праксе и слично у иностранству, као и са мапама активности намењеним младима.
Такође, биће представљена Европска иницијатива за солидарност која пружа могућност учешћа у међународним волонтерским камповима за младе у Србији или иностранству. Више информација о овом програму пружиће представници Волонтерског центра Војводине.
Вебинар организује Фондација Темпус – Национални Eurodesk центар у Србији, у оквиру кампање Time to move коју Eurodesk мрежа спроводи сваког октобра широм Европe. Вебинар се одржава у среду, 11. октобра од 15.30 до 16.30 часова.
Пријава се врши попуњавањем регистрационог формулара, који је доступан овде, најкасније до 11. октобра у 12 часова.
Univerzitet u Novom Sadu bogatiji za 6.970 brucoša – evo šta se najviše upisivalo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вебинар: „Eurodesk“ – прилике за мобилност младих у Европи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.