Estradne umetnice iz Srbije nude seks za provod na moru!

Izvor: Press, 09.Sep.2013, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Estradne umetnice" iz Srbije nude seks za provod na moru!

Devojke od dvadesetak godina, najčešće manekenke i igračice u beogradskim klubovima, leti odlaze u Crnu Goru i preko posrednika, za nekoliko stotina evra, nude seksualne usluge klijentima među kojima su neretko domaće i strane poznate ličnosti, piše Blic.

Da nije reč o izolovanim slučajevima, već o rasprostranjenoj pojavi, pokazala je i akcija crnogorske policije "Porto". Kako prenosi Blic, tokom akcije su uhapšeni Mileva Kilibarda, koja je kako nezvanično saznaju bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << trener atletskog kluba "Arsenal" i njen pomoćnik Senad Medunjanin koji su bili glavni organizatori prostitucije iz Kotora.

Podvođenje devojaka funkcionisalo je tako što bi Mileva bila zadužena za ugovaranje vrste usluga i tarife sa klijentima, do je Medunjanin devojke odvozio i dovozio do sa mesta sastanka.

Prema saznanjima Blica, veliki broj devojaka koje nude seksualne usluge u zamenu za novac u društvu bogataša dospevaju preko ličnih poznanstva i potpuno dobrovoljno.
"Za razliku od ranijih godina, kada su makroi u prostituciju uvlačili siromašne devojke koje su dolazile u Crnu Goru dolazile iz Moldavije i Ukrajine tako što su im oduzimali pasoše i na taj način ih primoravali da rade sve što im se kaže, danas obične devojke, plesačice, pa čak i studentkinje sopstveno telo prodaju za sto, dvesta evra. Neke od njih i ne uzimaju novac na ruke, već seksualne usluge menjaju za odlazak u šoping ili sedenje u skupim lokalima u kojima im klijenti celu noć plaćaju pića", rekao je izvor Blica i dodao da se devojke iz Srbije regrutuju preko raznih modnih agencija ili izbora za mis.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istraga o jahting prostituciji: Za vikend na pučini devojke dobijale do 3.000 evra

Izvor: Blic, 09.Sep.2013

Hapšenje osumnjičenih za organizovanje lanca jahting prostitucije i dalje je glavna tema u Kotoru i Tivtu. Kotorani tvrde da su poslovi Mileve Kilibarde i njenog saučesnika Senada Medunjanina koji su uhapšeni u policijskoj akciji „Porto“ bili javna tajna. Istraga je pokazala da je Kilibarda za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.