Estrada je prepuna foliranata

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2010, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Estrada je prepuna foliranata

Milena Ćeranić (24) uskoro će objaviti pesmu "Kad me zabrane", koja je inspirisana događajima u njenom životu. Iako zbog dugačakog jezika poslednjih meseci umalo nije uništila sopstvenu karijeru, ona tvrdi da nema nameru da se obuzdava.

- Ne bih volela da svojim otrovnim jezikom opečem onoga koga volim, a za ostale me baš briga. Ostala sam svoja i ne pada mi na pamet da se bilo kome dodvoravam i ulizujem, bez obzira na to koliko me koštalo. Nemam nikoga ko stoji iza mene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i divno se osećam zbog toga. Jeste to opterećenje, sav teret je na meni, ali dovoljno sam jaka da mogu da ga nosim - kaže Milena.

Milan Topalović Topalko vas često hvali u poslednje vreme. Čime ste to zaslužili?

- Super sam sa Topalkom i nas dvoje se volimo na poseban način. Nikada se nismo preterano družili, ali se dobro razumemo. Njega sam prvog upoznala kada sam došla na takmičenje "Zvezde Granda". On je divan, prostodušan, mnogo dobar, slično meni i on je spontan i iskren, a takvih je na estradi možda svega tri odsto.

A kakvi su ostali?

- Sve sami foliranti! Dok su upaljene kamere i traje snimanje emisije, pevači glume ludilo, kao mnogo su fini. Ali, kada se kamere pogase to je strašno. U odnosu na njih ja sam preterano fina i pristojna. Da možete da čujete te priče, ne bi vam bilo dobro. Muka mi je od njih, pa se pokajem što na "Farmi" nisam bila još gora. Jednostavno nisam folirantkinja, pa da glumim.

Svojevremeno se pričalo da volite žestoke momke?

- Žestoke momke ne podnosim! Meni da neko lupi šakom o sto? Nema šanse, zato žestoke momke obilazim u širokom luku. Verovali ili ne, nisam svađalica i ne mogu da se svađam sa muškarcem koga volim. Generalno, kad pogledam iza sebe, svi moji momci su bili psihički labilniji od mene. Ne, nisu oni bili slabići, već sam ja jednostavno jača. Eto, pogledajte mog Nemanju ili mog bivšeg momka Baneta Mojićevića. Ko njih može da zamisli kao žestoke momke? Fini, kulturni, lepo vaspitani, pristojni...

A, šta ako ipak naletite na nekog žestokog?

- Nema šanse. Kada bi neki muškarac pokušao mene da smiri, svojom žestinom oči bih mu izvadila! Ipak, nikada ne reci nikad. Život svakome od nas može da se promenu i sekundi. Imam 24 godine i ko zna kakva me još iznenađenja čekaju. Ali, jedno znam - nikada ne bih bila sa čovekom bez karaktera ili sa folirantom. Takve prezirem.

Svi znaju da ste u vezi sa kolegom Nemanjom Stevanovićem. Da li sada imate manje udvarača nego ranije?

- Ma kakvi, da imam i šestoricu Nemanja, a ne jednog, da imam i burmu na ruci, to ne bi rasteralo moje udvarače. Mada, bilo bi strašno da ih nemam, isto kao što bi bilo strašno da Nemanju i dalje ne saleću devojke, iako dobro znaju da smo nas dvoje u čvrstoj vezi. Ni njemu ni meni to ne smeta.

Nedavno ste izjavili da podržavate mušku prevaru, ali ne i žensku, i time ste okrenuli mnoge žene protiv sebe?

- Sve žene ovog sveta će me zbog toga mrzeti. Ali, šta da radim kada je to istina. Stvar je prosta. Kada muškarac prevari ženu i legne sa drugom u krevet, njemu taj seks ne znači mnogo. Ništa više od fizičke potrebe. Ali, kada žena prevari svog muškarca stvar je mnogo ozbiljnija. Žene su emotivnije, za njih je seks mnogo više od fizičke potrebe. Eto, zato je lakše oprostiti muškarcima, jer njima seks mnogo ne znači.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILENA ĆERANIĆ: KAD ME ZABRANE!

Izvor: iYupi.com, 01.Nov.2010

Milena Ćeranić (24) uskoro će objaviti pesmu "Kad me zabrane", koja je inspirisana događajima u njenom životu.  Iako zbog dugačakog jezika poslednjih meseci umalo nije uništila sopstvenu karijeru, ona tvrdi da nema nameru da se obuzdava.   “Ne bih volela da svojim otrovnim jezikom opečem...

Nastavak na iYupi.com...

Milena Ćeranić: Ja sam super fina, kakvi su drugi pevači!

Izvor: Scandal.rs, 01.Nov.2010

Milena Ćeranić (24) uskoro će objaviti pesmu 'Kad me zabrane', koja je inspirisana događajima u njenom životu. Iako zbog dugačakog jezika poslednjih meseci umalo nije uništila sopstvenu karijeru, ona tvrdi da nema nameru da se obuzdava.  - Ne bih volela da svojim otrovnim jezikom opečem onoga...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.