Ešli Kol uslovio pomirenje: Tašta više ne sme da živi sa nama

Izvor: Blic, 05.Jul.2011, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešli Kol uslovio pomirenje: Tašta više ne sme da živi sa nama

Ešli Kol je nekoliko puta prevario svoju bivšu suprugu Šeril Kol, a sada intenzivno radi na pomirenju. Ali, čak ni tada ne ugađa svojoj lepoj supruzi u svemu. Naime, fudbaler krivi svoju taštu za propast braka i zabranio je Šeril da se njena majka ponovo useli sa njima u vilu.

Par planira da kupi novu kuću i dobije decu. Svi planovi ostvariće se, kako smatra fudbaler, samo ukoliko Žoan, pevačicina majka, ne bude delila dom sa parom.

Kada je Ešli prevario >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Šeril, majka je stalno bila uz nju i pomagala joj da se nosi sa teškom situacijom. Ali, fudbaler smatra da je njihov brak morao da propadne jer je Žoan bila svuda sa njima i dok je njihov brak funkcionisao dobro.

- On zna da to neće funkcionisati dok Žoan živi sa njima. Šeril mora da veruje Ešliju opet. Ovo je veliki test njihove veze - izjavio je prijatelj para koji već nekoliko dana ne kriju od javnosti da su obnovili vezu.

Povezane vesti: Šeril se vratila Ešliju Kolu Šeril se tajno viđa s Ešlijem Kolom

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.