Eros Ramacoti idućeg septembra u Beogradu

Izvor: Danas, 10.Sep.2018, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eros Ramacoti idućeg septembra u Beogradu

Italijanska pop zvezda Eros Ramacoti najavio je izlazak novog albuma “Vita Ce N’è” i velike svetske turneje u okviru koje će posetiti i Beograd, 24.septembra 2019. godine u Štark Areni. Članak Eros Ramacoti idućeg septembra u Beogradu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eros Ramacoti 24. septembra 2019. u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2018

Slavni italijanski pop pevač Eros Ramacoti najavio je izlazak novog albuma "Vita Ce N'e" i veliku svetsku turneju u okviru koje će 24. septembra naredne godine nastupiti u Štark areni u Beogradu...Njegov novi album naći će se u prodaji od 23. novembra, a Ramacoti je prvi Italijan koji je najavio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Imlek poklonio dečije igralište Beogradu

Izvor: Danas, 11.Sep.2018, 16:31

U okviru velike društveno odgovorne akcije kompanije Imlek, „Moja Kravica - Rasti srećno“, u Beogradu je, u saradnji sa gradom Beogradom i JP Ada Ciganlija, izgrađeno najmodernije dečije igralište. Najmlađi stanovnici prestonice od sada imaju priliku da uživaju u Moja Kravica igralištu na...

Nastavak na Danas...

Obeležen Dan zadužbinara Univerziteta u Beogradu

Izvor: Danas, 11.Sep.2018

Dan zadužbinara obeležen je u utorak 11. septembra 2018. godine u Svečanoj sali Univerziteta u Beogradu. Članak Obeležen Dan zadužbinara Univerziteta u Beogradu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.