Er Srbija uvodi direktne letove do Ohrida

Izvor: Press, 16.Mar.2016, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija uvodi direktne letove do Ohrida

Novi letovi kompanije Er Srbija
foto: krstarica.com
Kompanija Er Srbije danas je najavila da će u junu ove godine uvesti tri leta nedeljno od Beograda do Ohrida.
Letovi će biti ponedeljkom, sredom i petkom, turboelisnim avionom ATR sa 66 sedišta.
Nacionalna avio-kompanija Srbije će povećati broj letova iz Beograda ka Dubrovniku, koje će obavljati svakodnevno, kao i frekventnost letova >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za Pulu, uvodjenjem petog nedeljnog leta.
Kako je saopšteno, ka Titvu će biti uvedena dva dodatna leta nedeljno, tako da će u letnoj sezoni na relaciji Beograd-Tivat biti 30 povratnih letova nedeljno.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Er Srbija uvodi letove ka Ohridu

Izvor: Radio 021, 16.Mar.2016

Avio-kompanija Er Srbija u junu će uvesti letove za Ohrid, a istovremeno će broj letova za Dubrovnik, Pulu i Tivat biti povećan...Letovi za Ohrid će se organizovati ponedeljkom, sredom i petkom, a do ovog makedonskog grada leteće avion ATR sa 66 sedišta...Za Dubrovnik će Er Srbija leteti svakog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.