Er Srbija pokreće letove između Kraljeva i Beča

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2021, 11:18

Er Srbija pokreće letove između Kraljeva i Beča

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, 12. oktobra će ponovo uspostaviti letove na relaciji između Kraljeva i Beča. Letovi sa Aerodroma Morava ka austrijskoj prestonici obavljaće se dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom, do 30. decembra, navodi se u saopštenju kompanije.

“Raduje nas što ćemo i putnicima iz centralne i zapadne Srbije omogućiti direktan let do Beča sa našeg trećeg aerodroma u Srbiji. Cilj nam je da im olakšamo organizaciju putovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u narednom periodu i pružimo tradicionalno dobru uslugu, kakvu naši putnici mogu da očekuju na svim linijama do kojih saobraćamo”, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer prodaje u Er Srbiji.

Linija sa aerodroma Morava do Beča prvi put je uspostavljena 17. decembra 2019. godine. Srpska nacionalna avio-kompanija će letove iz Kraljeva obavljati regionalnim ATR72 turboprop avionom. Avio-karte su već u prodaji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija ponovo leti iz Kraljeva za Beč

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Sep.2021

BEOGRAD - Nacionalna avio-kompanija, Er Srbija, 12. oktobra će ponovo uspostaviti letove na relaciji između Kraljeva i Beča.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.