Er Srbija od juna leti za Bejrut

Izvor: RTS, 06.Mar.2014, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Er Srbija" od juna leti za Bejrut

Početak letova "Er Srbije" za Bejrut pomeren je sa 30. marta na 1. juni, saopštila kompanija. Obavešteni su svi putnici koji su rezervisali karte i ponuđena im je promena datuma leta ili povraćaj novca.

Nacionalna aviokompanija "Er Srbija" najavila je da će dnevni letovi za Bejrut krenuti od 1. juna, umesto od 30 marta. 

Svi putnici koji imaju rezervacije za let pre 1. juna mogu da izaberu rezervisanje novog datuma.

Do odlaganja uvođenja ove linije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je došlo zbog regulatornih preduslova i proizilazećih formalnosti koje je bilo potrebno sprovesti pred početak novih letova, saopštila je "Er Srbija", dodajući da se sada radi na dobijanju potrebne dokumentacije, što se privodi kraju.

Svi putnici koji imaju rezervacije za putovanje pre 1. juna obavešteni su o novom datumu otpočinjanja ovih letova.

U skladu sa rezervacionim pravilima, svima njima će biti ponuđen izbor rezervisanja novog datuma, preusmeravanja, ili povraćaj novca, navela je srpska aviokompanija.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.