Er Srbija obnavlja letove do Dubrovnika, Splita i Bukurešta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2021, 10:12

Er Srbija obnavlja letove do Dubrovnika, Splita i Bukurešta

Er Srbija će od 28. maja ponovo pokrenuti letove ka svojim destinacijama na hrvatskom primorju - Dubrovniku i Splitu. Letovi ka popularnim letovalištima u Dalmaciji obavljaće se dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, dok će od 13. juna biti dodat i treći nedeljni let do Splita, nedeljom.

Osim sezonskih ruta, Er Srbija će od 4. juna obnoviti i redovnu liniju do Bukurešta. Srpska nacionalna avio-kompanija će do glavnog grada Rumunije saobraćati tri puta nedeljno - ponedeljkom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << petkom i subotom. Planirano je da se krajem juna broj nedeljnih letova do Bukurešta poveća na pet, dodavanjem još po jednog leta nedeljom i ponedeljkom.

"Drago nam je što se letnja sezona bliži i, sudeći po vidljivim promenama u potražnji, situacija se razvija u pozitivnom pravcu. Raduje nas što smo u prilici da omogućimo putnicima planiranje letnjeg odmora na popularnim primorskim destinacijama kao što su Dubrovnik i Split, koje su im tradicionalno zanimljive zbog svoje lepote i blizine. Vazdušna veza sa glavnim gradom Rumunije nam je takođe veoma važna, pre svega iz ekonomskih razloga", izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija obnavlja letove do Dubrovnika, Splita i Bukurešta

Izvor: N1 televizija, 25.Maj.2021

Kompanija Er Srbija je saopštila da će od 28. maja ponovo pokrenuti letove ka svojim destinacijama na hrvatskom primorju - Dubrovniku i Splitu.

Nastavak na N1 televizija...

Er Srbija obnavlja letove ka Dubrovniku i Splitu

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2021

Aviokompanija Er Srbija saopštila je danas da od 28. maja počinje sa letovima ka Dubrovniku i Splitu, dva puta nedeljno - ponedeljkom i petkom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.