Izvor: Beta, 26.Feb.2020, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija o koronavirusu: Letovi idu regularno, bezbednost putnika na prvom mestu

Avio-kompanija "Er Srbija" je danas povodom globalne pojave koronavirusa saopštila da je njen saobraćaj redovan, u skladu s redom letenja, i da do sada na njenim letovima nije zabeležen nijedan slučaj u vezi s novim virusom.Kompanija navodi da je u stalnoj komunikaciji s Ministarstvom zdravlja Srbije, Institutom za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", sa Svetskom zdravstvenom organizacijom (SZO) i Medjunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz (IATA)."Er Srbija preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predvidjene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu. Kao i uvek, bezbednost naših putnika i članova posade je na prvom mestu", piše u saopštenju.Dodaje se da nije primetan veći broj otkazivanja putovanja domaćih putnika u oblasti koje su posebno pogodjene koronavirusom."Kompanija će gledati da izadje u susret svim putnicima koji putuju u ta područja, ukoliko žele da zbog pojave koronavirusa pomere svoje putovanje za neki drugi datum", navela je "Er Srbija".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Er Srbija radi u skladu sa redom letenja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2020

Povodom širenja epidemije korona virusa, Er Srbija je saopštila da nastavlja da radi u skladu sa redom letenja i da do sada na letovima nacionalne aviokompanije nije zabeležen nijedan incident u vezi sa tim...Kako se navodi, kompanija je u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.