Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Okt.2020, 11:21

Er Srbija leti do Splita i u oktobru

Er Srbija je danas saopštila da zbog povećane tražnje odlučila da letove do Splita produži tokom oktobra, odnosno do kraja letnje sezone.

Letovi će biti dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, avionima tipa ATR.

Bilo je planirano da se letovi obavljaju do kraja septembra, ali će zbog interesovanja putnika nacionalna avio-kompanija do najvećeg primorskog grada u Hrvatskoj saobraćati mesec dana duže.

Direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Jirži >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Marek rekao je da je pandemija korona virusa uslovila pomeranje sezone, pa je interesovanje za letove do više primorskih destinacija Er Srbije veće nego obično za ovo doba godine.

"Zbog toga smo izašli u susret željama naših putnika i nastavićemo da letimo tokom oktobra, a o mogućnosti da letimo i u novembru odlučićemo naknadno", rekao je Marek.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.