Er Srbija dobija novi avion, obnavlja regionalnu flotu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2022, 07:47

Er Srbija dobija novi avion, obnavlja regionalnu flotu

Novi turbo-elisni avion tipa ATR 72-600, oznake YU-ALY, trebalo bi danas da stigne iz Tuluza u Beograd.

Kompanija je saopštila da će ovim avionom koji će koristiti na regionalnim letovima, biti doprineto obnavljanju njene flote.

Dodaje se da će podmlađivanje regionalne flote biti završeno do kraja godine.

"U predstojećem periodu zamenićemo sve avione ATR 72-200, kojih trenutno imamo tri, kao i dva ATR 72-500, najsavremenijim ATR 72-600. To će značajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << unaprediti našu operativnu efikasnost, kao i usluge koje pružamo putnicima", izjavio je generalni direktor Er Srbije Jirži Marek.

Er Srbija će novim avionima tipa ATR 72-600 leteti na redovnim linijama iz Beograda za Banjaluku, Beč, Bukurešt, Ljubljanu, Podgoricu, Prag, Sarajevo, Skoplje, Sofiju, Solun, Tivat, Tiranu i Zagreb, kao i na sezonskim linijama do Dubrovnika, Pule, Splita i Zadra.

Letovi novim avionima će se realizovati i na redovnoj liniji iz Niša do Ljubljane, sezonskoj do Atine, kao i na redovnoj liniji iz Kraljeva do Istanbula i sezonskim do Tivta i Soluna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.