Epizoda Reda i zakona podseća na slučaj Stros-Kan

Izvor: Blic, 13.Avg.2011, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epizoda ''Reda i zakona" podseća na slučaj Stros-Kan

Da se život i umetnost često prepliću pokazala je i nova epizoda serije ''Red i zakon: Odeljenje za specijalne žrtve" koja se bavi jednim italijanskim zvaničnikom optuženim za silovanje.

Zvaničnika u epizodi na početku nove, 13. sezone, glumi Franko Nero.

Iako američka televizija NBC insistira da su dešavanja u ovoj seriji fikcija, konkretna epizoda kao da oslikava slučaj bivšeg šefa Međunarodnog monetarnog fonda Dominika Stros-Kana koji je u maju uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog seksualnog napada na sobaricu na Menhetnu.

Nova sezona serije počinje emitovanje 21. septembra.

Povezane vesti: Njujork post: Stros-Kan će uskoro biti slobodan Francuska novinarka tuži Stros-Kana za pokušaj silovanja Male šanse za povratak Stros-Kana na scenu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EPIZODA "REDA I ZAKONA" KAO STROS-KANOV SLUČAJ!

Izvor: Kurir, 13.Avg.2011

NJUJORK - Da se život i umetnost često prepliću pokazala je i nova epizoda serije "Red i zakon: Odeljenje za specijalne žrtve" koja se bavi jednim italijanskim zvaničnikom optuženim za silovanje, preneo je AP...Zvaničnika u epizodi na početku nove, 13. sezone, glumi Franko Nero...Iako američka...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.