Entoni Godfri poslao poslednji tvit u svojstvu američkog ambasadora u Beogradu

Izvor: Beta, 11.Feb.2022, 20:36

Entoni Godfri poslao poslednji tvit u svojstvu američkog ambasadora u Beogradu

Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri poslao je danas poslednju tviter poruku u tom svojstvu i predao nalog svom zameniku do dolaska novog ambasadora.Godfri je u prilogu objavio snimak iz ambasade na kome se u kratkom obraćanju na srpskom oprostio od zaposlenih, zahvalio im na saradnji i poželeo im sve najbolje."Ovo je moj poslednji tvit u svojstvu ambasadora SAD u Srbiji. Napuštajući američku ambasadru u Srbiji ostavljam nalog mom zameniku Džonu Ginkelu koji će obavljati dužnosti šefa misije do dolaska novog ambasadora", napisao je Godfri i zahvalio svima što su ga pratili.Godfri je u Srbiju došao u oktobru 2019. godine, a za novog ambasadora SAD u Srbiji imenovan je Kristofer Hil.Ovo je moj poslednji tvit u svojstvu ambasadora SAD u Srbiji. Napuštajući@USEmbassySerbia svoj nalog na Tviteru ostavljam mom zameniku Džonu Ginkelu koji će obavljati dužnosti šefa misije do dolaska novog ambasadora. Hvala svima koji ste me pratili ovde kao i celoj Srbiji. pic.twitter.com/90kKDm1FGL— Ambassador Anthony Godfrey (@usambserbia) February 11, 2022

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Godfri: Kada je trebalo prenosio sam oštre poruke, moj naslednik neće biti loš policajac

Izvor: Danas, 11.Feb.2022

Odlazeći američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri izjavio je da je tokom njegovog mandata u Beogradu bilo teških trenutaka i razgovora, i da je, kada je bilo vreme za to, prenosio oštre poruke Vladi Srbije, te da njegov naslednik neće biti "loš policajac".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.