Endži Ston oduševila beogradsku publiku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2018, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Endži Ston oduševila beogradsku publiku

Američka neo sol diva Endži Ston održala je izvanredan koncert na teniskim terenima na Kalemegdanu u sklopu "Mjuzikolodži bar kafe sešn".

Dugonajavljivani nastup jedne od najvažnijih protagonistkinja R&B scene, ugrejala je srca svojih obožavalaca na Kalemegdanu.

Na početku nastupa, Ston se izvinila što ona i bend nisu jednobrazno obučeni, objasnivši da je njihova odeća za nastup ostala negde na aerodromu.

Onda je na veliku radost publike, zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa bendom, pomešala soul, fanki, džez uticaje i svetske kulturne muzičke baštine i upriličila koncert vredan najznačajnijih svetskih scena.

Kroz njene hitove prelivali su se fanki ritmovi, soul harmonije i džez improvizacije benda koji je bio na nivou slavnog vokala.

Zajedničku radost i oduševljenje delili su i protagonisti i publika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.